Donderdag 31 oktober, Inholland Rotterdam

TRENDCONGRES
toerisme en vrije tijd 2019

Organisatie

Ook in 2019 bundelen dé zes hbo-opleidingen Tourism Management van Nederland hun krachten. Samen met PleisureWorld NRIT organiseren ze hét jaarlijks congres voor de gehele toerisme- en vrijetijdsindustrie.

De inhoud van dit congres is samengesteld door een programmacommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van de bij het LOTM aangesloten hogescholen en PleisureWorld NRIT.

PleisureWorld is een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij met als specialisme toerisme, recreatie en vrije tijd. Bekende titels zijn Recreatie & Toerisme, Trendrapport Toerisme, Recreatie en Vrije Tijd, NRIT Magazine en NRIT Actueel. Daarnaast organiseren we diverse congressen en vakdagen waarbij kennisdeling en ontmoeting centraal staan. PleisureWorld NRIT beschikt over een eigen professioneel congresbureau met ervaren projectmanagers en congresassistenten en heeft alle expertise in huis op het gebied van inhoudelijke opzet, conceptontwikkeling, logistieke ondersteuning, registratie van deelnemers en uitvoering op de bijeenkomst zelf.

Fanatieke ZZP'er

€ 125

Kleine zelfstandigen zijn de motor van de (vrijetijds)economie maar hebben niet altijd een groot budget voor kennisontwikkeling. Daar houden we natuurlijk rekening mee.

Congresfan

€ 195

We werken nog hard aan het complementeren van het programma. Als echte fan teken je natuurlijk vroeg in en dat belonen we met een mooie korting.

Duo Ticket

€ 350

We zien het vaker. Samen gezellig naar een Vakdag komen. Daarom hebben we nu ook de mogelijkheid om een duo ticket te bestellen. Voordeel voor beide deelnemers.

[blok-483: cookie]